Job posting

Orderadministratör

Vi söker dig som vill arbeta i en omväxlande roll i ett högt tempo. Du har täta kontakter med främst återförsäljare, men även med slutkunder. Internt arbetar du tillsammans med en eller flera utesäljare som ansvarar för försäljningen på respektive marknad. 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Orderhantering (registrering, leveransbevakning, skeppning/export och fakturering)
  • Tullhantering
  • Säljsupport, t.ex. offertskrivning, administration av prislistor samt support till besökande kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande tjänst. Då den mesta av vår kommunikation sker med kunder utomlands är det ett krav att du behärskar engelska både skriftligt och muntligt. Datorkunskap, då främst Officepaketet är ett krav. Kunskap om tullhantering och leveransvillkor är meriterande. Vi använder Pyramid som affärssystem och Super Office som kundstödssystem, erfarenhet ifrån liknande system är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga. Du är prestigelös och har förmågan att vara länken mellan marknad och produktion. Det är också viktigt att du är handlingskraftig, proaktiv och duktig på att prioritera.

Easy-Laser erbjuder

Easy-Laser AB är världsledande på marknaden. Vi är ett familjärt företag där det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö och med olika kulturer. Vi sitter i moderna lokaler i Mölndal.
 
Tjänstgöringsgrad: Heltid.
Placering: Jolens industriområde, Mölndal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage mm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så fort som möjligt, vi tillämpar löpande urval, senast den 1 april. Om du har frågor, kontakta Silje Langhelle på 0704-24 73 80 eller silje.langhelle@easylaser.com.

 

Om Easy-Laser
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser AB ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag ca 60 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutradekoncernen.